The Prom: ce trebuie să știi despre această comedie muzicală marca Netflix

Inca o creatie originala de soc pentru celebra platforma. Ryan Murphy, unul din realizatorii preferati ai platformei Netflix, revine cu un feel good movie, cu multa muzica si paiete, cu cele mai cunoscute nume de la Hollywood pe afis.

Despre ce este vorba?
Emma Nolan, o tanara in varsta de 17 ani care locuieste in Indiana, lanseaza un mesaj disperat online pentru a-si impartasi disperarea: asociatia parintilor din scoala sa a decis sa ii interzica sa mearga la balul de sfarsit de an impreuna cu iubita sa Alyssa. O mare nedreptate care va face furori pe retelele sociale, ajungand pana la urechile celor mai mari vedete de pe Broadway. Emotionate de marturiile acestei adolescente, vedetele, care trec si ele printr-o perioada mai dificila in cariera, decid sa ii sara in ajutor. La bine si la rau…

The Prom este o comedie muzicala semnata de Ryan Murphy. De altfel, trebuie sa stii ca acest film marca Netflix se afla la originea unui spectacol ajuns celebru pe scena new-yorkeza, din 2018. Ryan Murphy a decis sa il adapteze pentru celebra platforma de streaming. Ti se pare putin straniu pentru un realizator care are obiceiul sa ne dea fiori prin intermediul unor filme precum Ratched? Insa, fanii isi vor aminti cu siguranta ca Ryan Murphy este cel care ne-a oferit celebrul film Glee.

Un feel good movie
Ryan Murphy a decis sa abordeze un alt subiect care ii este drag. Reputat pentru anagajamentul sau fata de comunitatea LGBTQ, dupa cum am putut vedea de altfel si in Glee – cineastul american este deschis in ceea ce priveste discutiile despre orientarile sexuale si in plus, este originar din Indiana, la fel ca si protagonista sa. The Prom nu este o simpla comedie muzicala ci o comedie muzicala care, prin coregrafia sa, indeamna la toleranta. Un feel good movie ideal pentru serile de iarna si pentru aceasta perioada de sfarsit de an.

Un comentariu la „The Prom: ce trebuie să știi despre această comedie muzicală marca Netflix

Lasă un răspuns