Sweet Tooth, cel mai bun serial al momentului

La ora actuala, cel mai bun serial al momentului este Sweet Toth, noul serial fantasy de la Netflix, care este foarte emotionant si foarte pasionant.

Bine ati venit in universul post-apocaliptic intr-un stil total diferit. In Sweet Tooth un eveniment catastrofic a cauzat numeroase probleme in lume si a dus la nasterea unor fiinte hibride. Pe jumatate oameni, pe jumatate cerbi, acesti copii au aparut exact in momentul in care un virus si-a facut si el aparitia, semanand indoiala in ceea ce priveste legaturile care pot exista intre cele doua lucruri.

Serialul Netflix este inspirat din comicsurile cu acelasi nume ale lui Jeff Lemire si care urmareste aventurile lui Gus si Jepperd. Primul este un copil pe jumatate om, pe jumatate cerb, pe numele sau Sweet Tooth si al doilea este un om foarte solitar. In drumul lor pentru a cauta adevarul vor trebui sa faca fata unor obstacole numeroase, vor avea parte de intalniri foarte frumoase si inamici periculosi.

Christian Convery, Venom are rolul lui Gus, Aka Sweet Tooth, in timp ce Nonso Anozie, Game of Thrones are rolul camaradului sau, Tommy Jepperd. Adeel Akhtar din Murdered by my Father, Will Forte, The Last Man on Earth, Dania Ramirez, Entourage, Soprano, Neil Sandilands, The 100 si Stefania LaVie, The Carrue Diaries, fac si ei parte din casting.

Ambianta din Sweet Toth seamana putin cu The 100 sau cu The Walking Dead. Dar, mai degraba mai mult cu Lord of the Rings, deoarece filmarile au fost facute in Noua Zeelanda. Calatoria si cautarea lui Gus si Jepperd ne duc cu gandul la cea a lui Frodo.

De altfel, am putea spune ca serialul este un veritabil recit initiatic in care se urmareste evolutia lui Gus prin obstacolele si intalnirile de care are parte. Eroul din Sweet Toth ne aminteste si de Lyra, eroina din His Dark Materials.

Lasă un răspuns