Serialul Sweet Home pe Netflix – Coreea de Sud încearcă să supraviețuiască unei invazii de monștri

Sweet Home este un serial care adopta si el tema celebra si populara a monstrilor. Dar de data aceasta, monstrii sunt mult mai infricosatori decat am putea crede.

Dupa excelentul serial Alice in Borderland, serialul Sweet Home este exact de ce avem nevoie. De data aceasta insa, actiunea are loc in Coreea de Sud, unde locuitorii unui cartier se trezesc ca sunt invadati de o hoarda de monstri.

La prima vedere am putea crede ca este vorba despre o invazie zombie, din cauza ochilor lor rosii si a setei lor de sange omenesc. Dar, in realitate, monstrii sunt mult mai complecsi de atat. Mainile lor sunt imense, gurile lor se pot deschide mult, chiar foarte mult si din orificiile lor ies ciudate tevi cu ajutorul carora isi captureaza victimele.

Primele episoade nu ne permit cu adevarat sa intelegem de unde vine aceasta invazie. Si mai ales care este pacientul zero. Daca suntem atenti la unele detalii, poate am putea ghici cine a fost prima persoana afectata. Serialul nu ofera insa in continuare detalii mai ample sau mai bogate.

La fel ca si in cazul celorlalte seriale, cuvantul de ordine al acestui serial este Supravietuire. Personajul principal, un solitar pe nume Cha- Hyun –Soo se va dovedi a fi mult mai altruist decat credea, devenind de-a lungul timpului cel care isi protejeaza vecinii. Un obisnuit al jocurilor video va avea deci un avans fata de ceilalti pentru a infrunta creaturile, chiar daca dorinta sa de a-si pune capat zilelor devine din ce in ce mai puternica.

Si fata de alte seriale care trateaza tema monstrilor sau zombies, acesta se remarca prin calitatea efectelor sale speciale. Serialul a mizat deci pe un buget destul de consistent pentru ca toti monstrii sa devina credibili si inspaimantatori.

Lasă un răspuns