Seriale – 8 ficțiuni pe care să nu le ratezi sub niciun pretext în iunie

Seriale de aventura, seriale politiste nordice sau fictiuni cu super-eroi… luna iunie ne rezerva o multime de suprize minunate.

Loki. Fratele vitreg al lui Thor are si el dreptul la un serial dupa WandaVision si Falcon And The Winter Soldier. Este o fictiune care se deruleaza inainte de evenimentele din Avengers: Endgame. Nu se stie mare lucru despre intriga, doar ca mai multe evenimente istorice vor fi influentate.

Lupin, partea a doua. Actorul Omar Sy va relua rolul lui Assane Diop, in partea a doua a serialului de cinci episoade. Va continua razbunarea sa contra Pellegrini, chiar daca se va pune in pericol.

Betty, sezonul 2. Esti gata sa hoinaresti pe strazile din New York? Vom asista la evocarea acestui mediu foarte masculin prin prisma feminina, dar se vor aborda si teme rasiale si cele ale trecerii la varsta adulta.

Mixte. Amazon Prime Video va lansa a doua a sa productie de origine franceza. Ne vom scufunda in anii 1960 mai ales la liceul Voltaire, care se pregateste sa primeasca si eleve.

Katla. La un an dupa violenta eruptie a vulcanului Katla, topirea sa scoate la iveala elemente misterioase care ne scufunda intr-o atmosfera post-apocaliptica.

Pshysical. Eroina acestui serial din anii 1980, intepretata de catre Rose Byrne este o mama casnica, depresiva care isi regaseste moralul gratie aerobicului. Este serialul ideal pentru neoane, pentru body-uri din lycra sau coafuri XXL.

Sweet Tooth. O adaptare a comicsurilor scrise de catre Jeff Lemire, acest serial se desfasoara la 10 ani dupa o pandemie care a distrus planeta si care a dus la aparitia unor oameni hibrizi, pe jumatate cerbi, pe jumatate oameni. Gus devine prieten cu Jepperd si pleaca intr-un periplu in aceasta lume devastata.

Misteriosul cerc Benedict. Un grup de orfani infiltrat intr-un internat incearca sa contracareze un proiect machiavelic de amploare si descopera cu aceasta ocazie si o noua familie.

Lasă un răspuns