Riverdale – se știe în sfârșit când apare sezonul 5

Dupa mai multe luni de asteptari, Netflix a anuntat recent data aparitiei a sezonului cu numarul 5 de la Riverdale. Fanii inraiti abia au asteptat aceasta veste.

La doar cateva saptamani de la reluarea filmarilor la sezonul cu numarul 5, Netflix a anuntat deja si data aparitiei acestuia.

Castingul de la cel mai iubit teen drama ne da deci intalnire pe 21 ianuarie pentru a descoperi urmarea celor mai iubite si mai interesante aventuri. Si dupa cum am fost obisnuiti fiecare episod va fi disponibil a doua zi dupa difuzarea sa pe CW.

Pentru a anunta vestea cea buna milioanelor de abonati, Netflix, a ales sa posteze in data de 3 noiembrie o poza cu cei trei actori vedeta, unde scria cu majuscule- Riverdale, sezonul 5- 21 ianuarie.

In poza postata, foarte mult comentata si placuta, se poate vedea cel mai frumos trio inseparabil, format din Lili Reinhart, Madelaine Petsch si Camila Mendes deghizate de Halloween. O veste foarte buna pentru fani, cu siguranta, deoarece nu se asteptau ca serialul lor preferat sa reapara atat de repede.

Din cauza crizei sanitare actuale, filmarile la serial au fost intrerupte si amanate cu cateva luni. Dar pentru a se anunta reluarea filmarilor, Roberto Aguire – Sacasa, creatorul sau, a decis sa posteze o poza cu KJ Apa in pielea lui Archie Andrews, insotita de o legenda- prima scena din sezonul cu numarul 5 cu Archie in hammam. Chiar si intr-o lume bulversata de Covid-19 unele lucruri nu se schimba niciodata.

Prevazut initial pentru toamna pana la urma, sezonul cu numarul 5 de la Riverdale nu a avut pana la urma o intarziere atat de importanta. Dar inainte de a descoperi primele episoade, creatorul sau ne propune ultima parte de la celalalt serial al sau. Noile aventuri ale Sabrinei, care vor fi disponibile din data de 31 decembrie.

Un comentariu la „Riverdale – se știe în sfârșit când apare sezonul 5

Lasă un răspuns