Motive pentru care să ai flori în casă

La mine în familie au fost din totdeauna multe flori.Atât în curte (fiindcă am stat la casă când eram mic) cât şi în interiorul casei pe timpul iernii deoarece majoritatea florilor pe care le aveam erau depăşite puţin de situaţie atunci când venea iarna şi totodată gerul, zăpada şi alte intemperii.

Acum, chiar dacă stau de o bună perioadă de timp singur, într-un apartament, încă îmi place să am flori în casă însă nu foarte multe şi nu tipuri care să fie foarte greu de întreţinut.

Principalul motiv pentru care ţin diverse ghivece cu flori în casă, mai ales în camera în care dorm, e pentru oxigenul pe care acestea îl dau plus mirosul plăcut pe care-l emană unele. În urma multor ani în care nu erau lipsite florile de la mine din casă m-am decis să fac o listă în care voi enumera avantajele şi dezavantajele pe care acestea le oferă.

Împrospătează aerul şi odorizează camera – un număr mare de flori în camera va pulsa non stop aer curat în camera iar dacă sunt flori frumos mirositoare acestea vor ţine şi locul unui odorizant de cameră.

Dau un plus de eleganţă casei – câteva flori alese cu grijă, care să aibă un aspect plăcut, pot oferi casei tale un plus de eleganţă şi rafinament.

Ai cui să-i acorzi atenţie – dacă eşti genul de om cu un caracter introvertit şi închis în sine care nu este foarte acomodat cu oamenii atunci câteva ghivece cu flori pot fi obiectele cărora să le acorzi atenţie.

O responsabilitate în plus – dacă vrei ca florile pe care le ţii în cameră să supravieţuiască atunci este esenţial să le îngrijeşti, ceea ce înseamnă o responsabilitate în plus.Totuşi câteva minute de câteva ori pe săptămână pentru a le uda nu e mare lucru.

Voi aveţi flori în interiorul casei sau preferaţi să ţineţi alte obiecte decorative?

Lasă un răspuns