Folosește-te în mod eficient de internet

Când am descoperit eu internetul, acum destui ani, bineînțeles că nu făceam nimic prea util atunci când stăteam la calculator ci pur și simplu mă bucuram de faptul că am în sfârșit conexiune la internet, intrând pe site-uri la care aveam acces la acea vreme – Hi5 fiind miezul tuturor.

Cu timpul, după ce am început să pricep cum stă treaba pe internet, adică după vreo câțiva ani m-am hotărât că e timpul să încep să mă folosesc în mod eficient de acesta, să-l privesc ca pe un avantaj și să profit cât mai mult cu putință de tot ceea ce se poate face pe internet.

Așadar am început să caut metode să produc bani din net fiindcă în ritmul meu de atunci nu făceam altceva decât să cheltuiesc bani pe curent, pe factura de la internet, cafele, sucuri și alte consumabile de la care nu mă puteam abține atunci când stăteam la calculator. Na, când stai degeaba ai poftă de de toate.

Apăruseră site-urile de anunțuri iar eu începusem să vând orice și să cumpăr orice părea să-mi prezinte interes și avea potențial de a fi revândut sau refolosit astfel încât să am eu impresia că ies în câștig. Între timp, acomodându-mă cu tranzacțiile, am început să dau și țepe și slavă cerului că mi-am luat-o rău de tot înapoi și am învățat că nu e tocmai ok să faci asta. După ce am trecut și de perioada aceea am hotărât că trebuie să mă apuc de ceva serios, fără să țepuiesc pe nimeni, și am început treburile prin blogosfera românească.

În concluzie vă recomand să nu vă mai petreceți timpul aiurea pe internet ci să încercați să faceți ceva productiv. Rotunjirea veniturilor cu ajutorul internetului e chiar simplă dacă analizați puțin lucrurile iar pe parcurs s-ar putea transforma chiar într-o sursă principală de venit.

Lasă un răspuns